Home - Veel gestelde vragen
 
Veel gestelde vragen
Kunnen we bijdragen aanleveren ? PDF Print E-mail
Geschreven door Mathijs   
zaterdag, 05 september 2009 11:27

Deze site staat of valt bij de bijdragen van onze lezers. Enerzijds zijn wij benieuwd wat jullie van de beschrevingen hellingen vinden. Deze literaire beschouwingen kunnen jullie kwijt in het reactieformulier aan de onderzijde van de pagina. Hiervoor dient u uiteraard eerst uzelf onder naam of alias kenbaar te maken via het inlogformulier aan de linkerzijde.

Anderzijds zijn wij van mening dat eenieder die op een leuke , onderhoudende wijze een helling aan onze lezers wil voorstellen dit via deze site kan doen. Stuur ons een beschrijving en/of foto van de klim en wij zullen hem plaatsen.

 
Is een triple noodzakelijk? PDF Print E-mail
Geschreven door Adrie van Diemen   
donderdag, 17 april 2008 23:53

In het Tourpeloton valt geen triple crank te bekennen. Hebben de profs hem niet nodig? Laten we er eens wat berekeningen op loslaten. We nemen de klimtijd op Alpe d’Huez als voorbeeld. Die col hoort met zijn gemiddelde stijgingspercentage van 7,9 tot de steilste beklimmingen in de Tour.

Lees meer...
 
Wie zijn Kuitenbijters.com? PDF Print E-mail
Geschreven door Bas   
zaterdag, 19 april 2008 12:09

Kuitenbijters.com is een initiatief van Mathijs en Bas Wolfs, woonachtig aan de voet van de Ardennen in het pittoreske Eijsden. De site heeft als doel de Ardennen te ontsluiten voor de modale toerfietser op zoek naar de ascese van de klim.

Lees meer...
 
«StartVorige12VolgendeEinde»

pagina 1 van 2